De tips van: Annemarie

De tips van:
Annemarie

Van wie kan je beter tips krijgen dan van iemand die kort op het vuur zit? De eerste keer in ‘De tips van…’ de beste tips van Annemarie, verkoopondersteuner en stylist bij KCD Keuken & Interieur.

1 basisplan
Een goed ontwerp voor een nieuwe keuken begint met een goed basisplan. Kijk goed en kritisch naar de (bestaande) ruimte voor je nieuwe keuken. Misschien kan je de ruimte efficiënter indelen door bijv. een muurtje te verplaatsen of een stukje uit te bouwen en daarmee een vele logischere indeling maken. Ontwerpen is puzzelen en alle opties bekijken om zo tot het beste resultaat te komen. Wij zijn ervoor om je hiermee te helpen!

2 karakter huis
Houd rekening met de karakteristieke details van jouw woning zodat er een fijne balans tussen de woning en de nieuwe keuken ontstaat.

3 licht
Een ruimte met veel lichtinval word gezien als een aangename plek om te werken en of te leven. Het organiseren van licht is dus heel belangrijk. Verlichting in je ruimte bepaalt functionaliteit, sfeer en uitstraling.

Tip: Neem kleurstalen altijd mee naar huis. Zo kun je in je eigen keuken en met de lichtinval in je keuken bekijken welke stof, materiaal het beste past bij jouw keuken- en interieurwensen.